duminică, 18 septembrie 2011

Organizatori festival

Asociaţia de Turism pentru Tineret ADEONA este o organizaţie neguvernamentală, constituită în vederea împlinirii unor scopuri de natură educativă şi de dezvoltare a societăţii civile. Printre obiectivele asociaţiei se numără promovarea turismului pentru tineret; cunoaşterea personală şi interpersonală, dezvoltarea competenţelor de lucru în echipă şi educarea pe linie ecologică şi de respect faţă de natură a tinerilor.


Despre Asociaţia “SOS Terra Nostra” Arad
Asociaţia “SOS Terra Nostra” Arad este o organizaţie înfiinţată în anul 2009. Printre planurile asociaţiei se află în primul rând dezvoltarea unui complex turistic în Retezat, zona Cârnic. Organizatia este implicată direct în promovarea Retezatului prin elaborarea unui amplu proiect de popularizare a zonei ce se află în curs de evaluare.



Asociatia CSR Nest este o organizaţie românească înfiinţată în anul 2010 şi a cărei misiune este aceea de a oferi soluţii şi servicii atât sectorului neguvernamental cât şi celui corporatist prin promovarea responsabilităţii sociale în rândul societăţii civile şi al companiilor. De asemenea, asociaţia îşi mai propune să contribuie la progresul social şi cultural, educaţional şi turistic al României. Una dintre direcţiile către care se orientează Asociaţia CSR Nest este promovarea şi susţinerea culturii printr-o serie de acţiuni precum donaţii de carte sau crearea de centre culturale şi susţinerea lor pe viitor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu